Знаем всичко за уголемяването на пениса

  Как да предотвратим проблемите с ерекцията?

  Намаляването на потентността е огромен проблем за всеки мъж. Намалява чувството за мъжественост, създава страх при следващите сношения и намалява сигурността в себе си. Какво влияе върху невъзможността да се постигне или задържи ерекцията? Запознайте се с най-честите причини и още днес се погрижете за себе си.

  Сексуалността напалва след 40 години. Все по-често този проблем се свързва и с о-млади мъже. Смята се проблеми със задоволителния сексуален живот имат 100 млн. мъже на света.  Физически източници на проблемите  Проблемите с ерекцията могат да бъдат физически (физиологически) и психически. Без значение какъв е източника си заслужава да се лекуваме, така че възможно най-бързо да си възвърнем добрата форма с ерекцията. За да я получим и задържим е необходимо безпроблемно кръвоснабдяване на пениса. От тази гледна точка, главните врагове на ерекцията са

  * Атеросклерозата
  * Диабетът
  * Болестите на кръвоносната система
  * Високото кръвно налягане.


  За да се избегнат тези болести трябва малко да променим ежедневната си диета. Прекаленото количество тлъста храна е причината за проблемите със сърцето. Ако искате да се радвате на дълъг и успешен сексуален живот избягвайте фастфуда и излишните калории

  За постигане на пълноценна ерекция е важен хормоналният баланс. При мъжете за добрата сексуална форма отговаря тестостерона. Неговата липса влияе негативно върху сексуалната форма, като се намалява либидото и сексуалното желание  PRZYCZYNY PSYCHOLOGICZNE

  Równie ważną rolę w zaburzeniach erekcji odgrywa psychika. Na trudności z osiągnięciem pełnej erekcji ma wpływ nawet zwykłe przemęczenie czy aktualnie przeżywane problemy w związku. Takie kłopoty najczęściej są przejściowe i znikają wraz z poprawą samopoczucia. Gorzej, jeśli mężczyzna cierpi na depresję lub utrzymujące się przez dłuższy czas stany lękowe. Problemy z erekcją bardzo często pojawiają się wskutek nieudanej inicjacji seksualnej. Negatywnie na sprawność seksualną wpływa także obawa przed stosunkiem – lęk, że nie zaspokoisz partnerki, nie sprawdzisz się jako mężczyzna. Tego typu problemy o podłożu psychologicznym należy rozwiązywać odpowiednią terapią, często wspólnie z udziałem partnerki.

  Убийци на успешния секс

  Освен физическите болести и психическите неразположения има и фактори, които изключително силно могат да навредят на сексуалната ви форма. Това са преди всичко зависимостите от алкохол, наркотици, цигари, лекарства и стероиди. Измененията, които се получават в организма в следствие на зависимостите, често завършват с пълна импотентност. Колкото по-рано елиминирате врените фактори в живота си, толкова по-дълго ще поддържате добра сексуална форма.


  Размерът няма значение. Истина ли е?

  Дискусията за големината на мъжкия атрибут и нейната връзка с успешния сексуален живот продължава. Мъжете предпочитат да мислят, че размерът не е от значение. Жените се страхуват да признаят, че си мечтаят за мъже с голям член. Лъжем се взаимно или големината на пениса наистина не влияе на качеството на секса? Научете истини и митове по темата за големината на половия член.  1. Колкото по-голям пенис, толкова по-голямо удоволствие за жената

  Мненията по този въпрос дълго време бяха разделени. Учените обаче потвърждават, че за пълното задоволяване на партньорката по важна е дебелината на пениса, а не дължината му. Изледователите твъдят, че най-чувствителната част на вагината са първите 3-5 см. Големината на пениса влияе на качеството на сексуалния живот, но това е свързано с психиката. Големият пенис се свързва с по-голямата сила и мъжественост и оттук и с по-големите възможности за задоволяване на партньорката. Мъжът се чувства по-сигурен, а жената разбира, че е избрала правилният любовник. По този начин е по-лесно да се води добър сексуален живот.

  2. Средната дължина на пениса е 8-9 см и 16-18 см по време на ерекция

  Преди всичко средният размер на пениса, както самото название показва е приблизителен. Подаденият размер не означава, че всеки мъж трябва да е с пенис, с размера, посочен като среден. Второ подаденият среден размер не е общовалиден за света. Всяка народност е индивидуална в това отношение. Най-малки пениси имат азиатците, а най-големи африканците. Европейските мъже са някъде по средата. Средната дължина често създава комплекси на господата, чиито член е по-къс от „средния“. Ненужно. Заслужава си да не се забравя, че дължината при спокойно положение и тази при ерекция често не са свързани. Някой мъже има 5 см дължина, а в еректирало състояние по 15-16 см. Има и мъже с размер 13 см, но при ерекция пенисът им само става твърд, но не и по-голям!

  3. Дължината на пениса на възрастния мъж се променя с възрастта.

  Това е истина. След 50 години пенисът може малко да се свие. Няма диаметрални разлики, те са най-често в рамките на сантиметър. Тъканта, мускулите и кожата не са толкова еластични, колкото по-рано. По време на пубертета пенисът също расте, но до 18 години. При възрастните мъже големината на пениса може да се променя само временно, под влияние на външни фактори. Пенисът се свива от ниски температури, стрес или страх. При здравите мъже това е временно състояние.

  4. Пенисът може да не пасва на вагината

  Въпреки че вагината има свойството да се разтяга и е еластична, много късият пенис може да се „губи“ в нея, а много дългият болезнено да удря задната стена на шийката на матката. Сексуалното разминаване е много рядко и най-често е вследствие на патология в структурата на половите органи. Дългият и дебел пенис не винаги осигуряват успешен сексуален живот. Ако жената е дребничка има вероятност да чувства болка в много от позициите. Сексуалното разминаване е отличен пример, че размерът ИМА значение. А за получаване на сексуално удовлетворение решително по-важна е техниката, а не размерът.

  4 Начини на уголемяване на пениса

  Големината на пениса комплексира много от мъжете. С какъвто и инструмент разполагате, поне веднъж ви е минавало през ум, че може да бъде по-голям. Нищо чудно – пенисът е символ на силата и мъжествеността. Колкото по-значителен е, толкова собственикът му е по-горд. Има няколко начина за удължаване и удебеляване на мъжествеността – какво е нужно да знаете за тях?


  1. Хирургическо удължаване

  Един от най-популярните, но най-рискови методи. Оперативното уголемяване на члена се състои преди всичко в използване на неговата част „скрита“ под кожата. Съществува също така възможност за прерязване на възлите свързващи пениса със таза или слагането на импланти. Всички тези методи целят оптическото уголемяване на пениса, но често се свързват със следващи трудности с ерекцията. Хирургическата намеса е много скъпа и се изисква сексуалният живот да се прекрати за дълго – до пълното заздравяване на члена.

  2. Помпи и инструменти за издърпване

  Към „занаятчийските“ методи се причисляват помпите и апаратите за издърпване. Тези методи са популярни заради възможността за самостоятелно извършване на „операцията“. Инструментите за издърпване е метод на окачване на пениса на тежести, чиято задача е да разтегнат и постепенно да удължат пениса. Във вакуумните апарати пък се поставя пениса и се помпа до момента, в който в члена е събере и задържи голямо количество кръв. Този тип операции, вместо до уголемяване, често водят до възпаления и смущения в ерекцията.

  3. Хормони и стероиди

  Най-опасният метод за уголемяване на члена. Субстанциите, които уж трябва да уголемят значително гениталите много често са замърсени с олово, пестициди или коли бактерии. Хормонални средства за лечение в никакъв случай не бива да се приемат без консултация с лекар. Приемането на стероиди или хормони може да завърши със смущения в кръвообращението, сърдечен удар и дори смърт. Още повече, няма никакви изследвания, потвърждаващи този високо рисков метод!

  4. Таблетки и капсули

  Евтин, безопасен и леснодостъпен метод, който в последно време става популярен и в България. Таблетките, уголемяващи пениса съдържат смески от билки, растения и подправки, които подпомагат кръвообращението на долните части на тялото. Най-новите изследвания доказват, че ефектът на уголемяване чрез таблетки е дълготраен и се запазва и след спиране на приема им. Най-ефикасните таблетки позволяват удължаване даже с 6-7 см, без никаква хирургическа намеса и без необходимост от прекъсване на половия живот.