Класиране пениса хапчета разширяването

Вижте кои препарати на пазара са най-добри.

Каталог временно недостъпна !

 • място

  1 penirium

  Цена: 67 лв

  Поръчай сега

  Penirium

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Съдържа само естествени съставки и екстракт от женшен. Формата на капсулите е удобна за употреба. За получаване на желания ефект е достатъчна една капсула на ден. Ефектите се виждат само след 8 седмици. След два месеца лечение дължината на пениса се увеличава с 6,5 см а дебелината с 3,5 см. Цената е адекватна на качеството. Опаковката е дискретна, не издава съдържанието. Ефектът остава след спиране на приема.

  Производител:

  Страница на производителя:
  www.penirium.com
 • място

  2

  Цена: 96 лв

  Поръчай сега

  Penilarge

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Ниско съдържание на активни вещества отколкото в Премиум. Използването в две форми – таблетки и крем може да намали малко удобството на употреба. Кремът оставя мазен слой на кожата. Първите ефекти се виждат след 17 дни. След 2 месеца лечение пенисът е по-дълъг с 2,5 см и по дебел с 1 см. Уголемяването е малко, но пенисът е малко по-твърд. Икономична опаковка – 60 таблетки, това е плюс. Цената все пак остава висока в сравнение с качеството.

  Производител:
  SHS

 • място

  3

  Цена: 91 лв

  Поръчай сега

  Penis XL

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Както и Penilarge – употребата по два начина затруднява приема. Гелът е неудобен за употреба, дразни кожата и оставя мазни петна. Първите ефекти се виждат след 24 часа. След два месеца уголемяването е минимално – 1,5 см дължина и 0,5 см дебелина. Висока цена и недискретна опаковка, която ясно показва съдържанието. Много ниско съдържание на активни съставки. Ефектът е за около месец.

  Производител:
  Cobeco

 • място

  4

  Цена: 90 лв

  Поръчай сега

  Viamax Maximizer

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Голяма, икономична опаковка (90 таблетки) , но цена висока спрямо качеството. Лесна употреба на таблетките. Съставки, които общо подпомагат организма, но уголемяването на пениса е много малко. Първите ефекти се виждат след 27 дни – пенисът е малко по-твърд. След два месеца лечение увеличаването на пениса е около 1 см, а дебелината си е същата. След спирането на приема ефектът не се задържа. Дискретната опаковка е плюс.

  Производител:
  Viamax

 • място

  5

  Цена: 58 лв

  Поръчай сега

  Xtrasize

  Оценка на редакцията:

  Описание:

  Ниска ефективност – опаковката съдържа 60 таблетки, а производителят препоръчва прием на 2 дневно. Цената е висока спрямо качеството. Първите ефекти са видими след 26 дни употреба – ерекцията е малко по-силна. Увеличаването е незначително -, по-малко от 1 см. Ефектът не се задържа, изчезва няколко дни след преустановяване на приема. Таблетките подобряват сексуалния живот, но не увеличават пениса. Голямо разочарование, единственият плюс е бързата и дискретна пратка.

  Производител:
  Marbella